keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Puomeilua

Mennään Valman kanssa perjantaina Jari Sneckin valmennukseen, en ole varma saanko kuvaajaa mutta postauksen teen ainakin.

Nämä kuvat ovat kesältä ja kaikissa on minä ja Sepe. Kuvat otti Laura.

Maanantai 24.4.

Kävelyn jälkeen verryttelimme ravissa menemällä vähän normaalia isommalla pääty-ympyrällä olevia puomeja. Puomeja oli neljä. Valma oli hyvin kuulolla ja jäi odottamaan hyvin. Menin estepenkillä ja -suitsilla. Valma innostui kyllä puomeista muttei tullut vahvaksi. Menimme kevyessä- ja harjoitusravissa kumpaakin suuntaan. Sitten otimme pienet käynnit koska Valma oli vähän väsynyt vielä lauantain kisoista.

Laukassa menimme ensin kumpaankin suuntaan vain ympyrän päädyissä olevia vastakkaisia puomeja. Valma alkoi innostua mutta keskittyi silti pidätteisiini ja saimmekin puomit keskelle joka kerta. Sitten aloimme ottaa kaikkia puomeja ja siinä Valma innostui ja juoksi välillä pois alta jonka takia pari puomia ei osunut ollenkaan. Siitä se alkoi pikkuhiljaa sujumaan mutta oli välillä vähän kiire kääntää puomilta seuraavalle. Välit olivat kolme tai neljä askelta kaaresta riippuen.

Se sujui suhteellisen hyvin koko ajan, mitä nyt välillä puomit vähän kolahteli.
 
Sen jälkeen ravailin vielä loppuun ja käytiin loppukäynnit maastossa.
 

Tiistai 25.4.

Valmalla oli tiistaina vapaa koska keli oli niin huono.

Keskiviikko 26.4.

Tänään menin samaa tehtävää ja koko tunti oli aika samanlainen, mutta Valma oli tuplasti parempi!


Sebastian
 
Sepestä en ole hirveästi puhunut mutta ainakin yksi video siitä löytyy hevosinstagramistani (@valmavaltaa). Sepe on taas kävellyt huonosti ja joutunut olemaan karsinassa muutaman päivän. Voin ainakin instagramissa ilmoitella Sepen kuulumisia mutta toivottavasti menee ohi ja parempaan niin kuin aikaisemminkin.  









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti