sunnuntai 7. toukokuuta 2017

koulukisoissa

Alkuun nopeat pahoittelut epäaktiivisuudestani. Ja myös talvisesta bannerista! Mutta tosiaan tällä viikolla ollaan maanantain valmennusta lukuun ottamatta treenattu meidän tämän päivän koulukisoihin. Mennään helppo C:1 2000. Treeneissä Valma on ollut todella hyvä vaikka itse en oikein ole ollut hyvä kuski.
Puhelinlaadusta pahoittelut mutta kiitos kuvista kuuluu äidilleni.
 
Nyt olemme vasta matkalla kisoihin. Ajattelin jo vähän tätä kirjoitella kun kuitenkin matka kestää sen vähän vajaan kolme tuntia. Minua ei tällä hetkellä jännitä. En jännitä hirveästi ikinä ja jos satun jännittämään niin se alkaa vasta kisapaikalla. Mutta tältä päivältä toivon vain tasaista ja rentoa rataa. En ole miettinyt mitään prosentteja jotka haluaisin mutta yli tai tasan 60,00 olisi kiva saada. Vähän mietityttää miten meidän peruutus ja kokoradat laukassa sujuu. Mutta palailen kisojen jälkeen kirjoittelemaan.


Kisat on nyt takana päin ja matka kotiin alkoi. Ei ollut meidän päivä taaskaan. Tai itse en ainakaan ratsastanut yhtään hyvin. Siellä oli kaksi tuomaria joista toinen antoi meille 59,250% ja toinen 61,750% ja yhteistulos on sitten 60,500%. Saimme sen tuloksen mitä hain mutta paremminkin olisi voinut mennä.
 

Valma oli verryttelyssä raskas, hermostunut ja ei suostunut menemään oikeinpäin, vähän kuin ratsastajansa. Itse myös sooloilin taas siellä. Kun oli meidän vuoro niin motivaatio oli kohdillaan mutta hevonen ei. Radalla Valma meni hetkittäin muodossa mutta ei se silti kevyt ollut. Osuttiin ihan hyvin pisteisiin. Laukassa  Valma oli vahva enkä saanut sitä taipumaan sisälle vaan se meni pää ulkona ja punki sisälle koska se kyttäsi aitoja johon lensi hiekkaa ja se kuulosti vissiinkin sitten pelottavalta.

Kyllähän se ärsyttää että ajettiin tämän takia hirveä matka, mutta jos ei muuta jäänyt käteen niin edes kokemus ja uusi talli. Ensi viikonloppuna on vuorossa kisat Hämeenkyrössä. Lauantaina koulu ja sunnuntaina este. Täytyy treenata nyt se koulupuoli edustuskuntoon niin ollaan valmiita viikonlopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti