lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kisoissa

Tänään olimme Tammelassa kisaamassa 60cm ja 70cm.


60cm Piensuokkicup
 
Verryttely oli vähän ärsyttävä, koska se oli maneesissa joka oli todella kuuma ja kostea, joten Valma hikosi siellä aika nopeasti. Mutta ei se nyt niin hirveästi haitannut. Valma oli verryttelyssä hyvin kuulolla ja taidettiin ottaa noin viisi hyppyä, pari okserille ja pari pystylle.
 
Pahoittelut puhelinlaadusta ja muuten menisikin mutta kun täytyi rajailla vähän niin laatu meni. Mutta kiitos kuvista äidilleni.
 
Meitä oli luokassa vain kolme ja yksi ei edes ollut suomenhevonen. Mutta olin siis toinen ja esteitä oli kahdeksan, eikä uusintaa. Valma lähti aina välillä käsistä mutta yritin saada sen rauhalliseksi ja välillä se tulikin todella hyvin takaisin. Mutkat menimme aika kaahaten josta johtuen kahdelle esteelle kolahti mutta onneksi ei tippunut! Ja yhden edessä tuli pari askelta ravia koska kuski pidätti ja pohje jäi. Mutta radasta jäi todella hyvä fiilis! En tiedä miten sijoituimme muuta kuin että emme voittaneet. Mutta ei se haittaa koska lähdin vain hakemaan puhdasta rataa ja sen sain.
 
 
70cm
 
Verryttelyssä ehdimme ottamaan vain yhden hypyn koska tuli kiire kävelemään rataa. Mutta Valma tuntui todella kivalta ja oli melkein enemmän kontrollissa.
 
Sitten pitikin jo mennä radalle koska olin ensimmäinen. Onneksi oli yksi rata alla niin ei haitannut. Esteitä oli kahdeksan perusradalla ja viisi uusinnassa. Ja kisaajia viisi.
 
 
Rata alkoi paremmin ja sain itse pysyttyä pystyssä paremmin joka näkyi heti. Valma vei taas varsinkin mutkissa aika paljon mutta se tuli takaisin aina välillä hyvin. Ja pääsimme uusintaan jonka varalle minulla ja siskollani oli tiukat tiet suunniteltuna mutta en niitä päässyt toteuttamaan Valman reippauden takia mutta ensikerralla sitten. ;) Uusinnan viimeinen este päätti sitten liian reippaan ja pitkän lähestymisen seurauksena tulleen laakean hypyn takia pudota. Ja itse tein vielä sellaisen virheen että annoin pohjetta ja päästin kädet vähän pois, mutta näistä opitaan.
 
 
Kuitenkin sitten toisiksi tultiin ja olihan se Valman menemisen tahdon ansiota! Itse en sitä yhtään odottanut koska se este tippui mutta luokassa oli sitten vain yksi puhdas rata. Oli kyllä kiva päästä kunniakierrokselle!
 
 
 Muuta
 
Vielä sen verran että vaikka kisapaikka ei ihan ihanne ollut, mm. kuulutukset eivät kuuluneet, maneesin kuumuus ja kosteus, parkkeeraus paikan miettiminen, niin paikasta jäi silti ihan hyvät fiilikset. Ja jotenkin olen niin iloinen kuinka paljon kehitystä on tapahtunut taas.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti