sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Ratsastustunti Jaakkolan Rusthollissa!

Moi! Heti alkuun, olen tosi pahoillani että ei ole tullut postauksia vielä tällä viikolla. Mutta nyt tulee!
Eli oltiin eilen (la 12.3) Valman kanssa tunnilla Jaakkolan Rusthollissa, Johanna piti meille tunnin. Tunti oli ihan koulutunti koska haluttiin ensin koittaa millaista siellä on, ja koska Valmalla on vielä hieman harjoittelua pidätteiden suhteen. Mutta kerron tunnista lisää ja kuvia on, koska Laura tuli kuvaamaan :)!


Eli mentiin sinne maneesiin vähän "tutustumaan" ja siis kävelytin Valmaa pari kertaa maneesin ympäri, maasta käsin. Maneesi on muuten upea!

 Kun pääsin selkään niin verkattiin itsenäisesti jotta Johanna näki miten menemme. Sen jälkeen sitten mentiin isolle käyntiympyrälle jolla yritettiin saada Valma taipumaan ja kuuntelemaan. Valma oli aika reipas ja hiukan säpsy,  joten yritettiin saada käynti rauhallisemmaksi. Sitten kun se onnistui niin pienennetiin ja isonnettiin välillä ympyrää.

 Ravattiin myös, mutta siinä Valma oli tosi reipas ja se meni "juoksemiseksi" joten sen rauhoittamiseksi tehtiin töitä! Ja siinä samalla yritin Valmaa taivutella.
Välikäyntien jälkeen oltaisiin tehty kahdeksikkoa (oltiin kuitenkin siis ratsastettu noin. 50 min)  mutta koska Valma alkoi väsyä huonon kunnon vuoksi, niin mentiin vielä ympyrälle missä yritettiin saada se vielä hyväksi ja se onnistuikin!

Johanna halusi käydä vielä selässä mikä tietenkin sopi, ja hän meni vielä Valmalla vähän ravia ja käyntiä ja meni hienosti! Mutta nyt kollaasi!


Seuraavaan postaukseen, moikka!

2 kommenttia: