sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Estekisat!

Moi! Pahoittelut ettei ole tullut tällä viikolla vielä postausta mutta nyt tulee.

Oltiin tänään Cruisella KuRan järjestämissä estekisoissa, mentiin ristikkoluokka. Siinä oli vain neljä osallistujaa ja kaikki puhtaan radan saaneet palkittiin. Kaikki sai siitä luokasta puhtaan radan :)! Pari kuvaa äiti otti ja yhden niistä laitan tähän postaukseen. Ja sitten kun Hallatuuli kuvat tulevat voin tehdä niistäkin kuvapostauksen.

Ihan ensimmäiseksi mentiin Jennyn kanssa opettelemaan rata ja äiti kävelytti Valmaa. Sitten kun muistin radan Jenny otti Valman kävelytykseen (Jenny oli kisahoitajana) jonka aikana äiti ja minä mentiin katsomaan miten rata mentäisiin vauhdin kanssa.
Meidän piti mennä ravissa esteet siten että kävellään muuten mutta pari metriä ennen estettä ravi ja esteen jälkeen käyntiin takaisin jottei Valma innostuisi liikaa. Ensimmäinen ja toinen este mentiin mietityllä tavalla mutta toisen esteen jälkeen nousi laukka ja kolmas este oli aika lähellä, enkä saanut Valmaa hidastettua raviin, joten se este mentiin laukassa ja sen jälkeen takaisin raviin. No sitten hypättiin suoraan ravista. Loppu rata mentiin ravissa aikalailla kokonaan. Mutta viimeisen esteen jälkeen nousi laukka taas ja mentiin sitten ylimääräinen kierros laukkaa.

 Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti