lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ratsastustunti ja pikkuristikkoja!

Moikka! Minulla oli to (3.3) tosiaan se Emman tunti (Emma on ratsastuksenohjaaja). Ja pe (3.4) minä menin Valmalla ihan mini ristikoita.
 
Emman tunti
Tunti alkoi aikalailla klo. 18.30. Aloitettiin tietty alkukäynneistä! Niiden jälkeen Emma laittoi kentän keskelle kartioita. Tosi vaikea selittää mutta siis Emma teki pienemmän "kentän" siihen keskelle eli laittoi neljä kartiota kulmiksi (toivottavasti edes joku ymmärsi). Harjoiteltiin siinä kääntämistä pohkeella. Sen jälkeen kartiot siirrettiin ympyräksi, jonka ympärillä alettiin ravailla. Ravissa joutui pidättämään alkuun tosi paljon mutta loppua kohti sekin alkoi mennä rauhallisesti! Mentiin myös ravia uralla ja meni hyvin. Mentiin pohkeenväistöä myös, käynnissä kylläkin, ja oli kivaa :). Jenny tuli kuvaamaan :). Mutta laitan yhden kuvan vain tällä kertaa tähän. Ulkona oli jo aika pimeää  mikä vaikutti aika paljon kuvien laatuun.
 
 
 
 
Pikkuristikkoja
Mentiin pe alkuun puomeja ravissa ja laukassa minkä jälkeen puomit korotettiin kahdeksi pikku ristikoksi! Mentiin niitä ihan ravissa mutta Valma hyppäsi niiden yli pienellä loikalla, ja pari kertaa tuli ristikoiden jälkeen laukka askelia mutta meni hyvin! Niistä ei ole kuvia koska ei ollut ketään kuvaajaa.
 
Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti